basiscursus bead embroidery sieraad

Wat kan je verwachten van een cursus bead embroidery?

Veel mensen hebben vaak veel te hoge verwachtingen van wat je kan leren in 1 dag workshop of cursus, zelfs als deze 7 uur duurt! En ja, tuurlijk kan je een sieraad maken in 7 uur tijd, maar waar deze privé workshops en cursussen voor bedoeld zijn, is om je vooral met heel veel geleerde technieken naar huis te laten gaan, zodat je thuis daarmee het sieraad van je dromen kan maken! Ik kan je wel met een basic techniek een sieraad laten maken, maar dan kan je aan het eind van de dag maar 1 of 2 technieken, terwijl ik het belangrijk vind dat je zoveel mogelijk basistechnieken leert en die zo netjes mogelijk leert uit te voeren. Zoals je aan mijn werk kan zien is perfectie erg belangrijk, en het recept voor perfectie is heel veel aandacht besteden aan de uitvoering van de kleinste details!

Dus de focus in al mijn workshops ligt dus op het perfect leren uitvoeren van technieken, zodat je die thuis kan toepassen. Wil je alleen vermaakt worden en thuiskomen met een klant en klaar simpel sieraadje, dan kan je het beste naar een gezellig hobbyclubje gaan, dat is nog veel goedkoper ook nog. Maar ik geef privé lessen zodat je echt een hoog niveau kan bereiken in een zo kort mogelijke tijd! En ja 6 of 7 uur klinkt lang, maar is een korte tijd als het gaat om een nieuwe techniek aanleren! Veel korter raad ik niet aan als basiscursus, voor een vervolgcursus kan soms 2 of 3 uur wel genoeg zijn om nog een bepaalde techniek aan te leren! 

eyecatcher

In een embroidery sieraad gebruik je natuurlijk heel veeeeeeeel seedbeads, maar in het midden zit vaak een eyecatcher (of meerdere eyecatchers hihi) waar je de seedbeads/ rocailles omheen 'borduurt'. Zo'n eyecatcher kan een mooie edelsteen zijn of een glaskraal etc, deze moet je zelf meenemen zodat je ook een eyecatcher naar wens hebt! De seedbeads heb ik hier in vele kleuren en maten natuurlijk!

Je kan natuurlijk met bead embroidery heel veel andere soorten sieraden maken dan alleen hangers! Je kan er oorbellen mee maken, kettingen, armbanden, tasjes mee versieren en oneindig veel meer! Omdat we in de workshops vooral de focus leggen op de technieken leren, beginnen we aan de basis van een hangertje. Een armband maken etc zou veel teveel tijd kosten en de tijd gaat toch al zo snel voorbij! In een vervolgworkshop zou dat wel kunnen natuurlijk! Hou je heel erg van seedbeads rijgen, zoals fringe oorbellen of armbanden 'weven' dan heb ik in een andere categorie hier op de site ook cursussen in natuurlijk! Zoek dan naar de seedbead sieraad cursussen, bead embroidery is echt meer het borduren van kraaltjes op een stukje vilt rondom een mooie edelsteen bijvoorbeeld! Dat stukje vilt zie je niet meer hoor, maar het gaat om de borduurtechniek ipv een rijgtechniek. Ik heb me verdiept in zowat alle technieken, dus vraag vooral naar de mogelijkheden! Er kan zoveel meer dan ik hier op de site kan laten zien!

op afspraak, dus lekker persoonlijk

Ben je geïnteresseerd, bel me dan even op 0651463543, dan kan ik je nog even extra duidelijk uitleggen wat je kan verwachten van deze geweldige cursus bead embroidery sieraad! Het zijn dus privé cursussen ( of met z'n tweetjes kan ook) dus je hoeft geen rekening te houden met andere cursisten, dus een datum inplannen is ook makkelijk! 

 

 

Vragen?

Je kan altijd even bellen of een appje sturen!

  • 06-51463543

Facebook

Pinterest

Instagram

 

 

  • IDEAL
© 2012 - 2024 Jeweleeches Vivian Hebing | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel