Cursus BEAD EMBROIDERY

Jeweleeches workshops Bead Embroidery

​Geef deze feestdagen...een workshop cadeau!

Met de feestdagen schitteren met je zelfgemaakte sieraden? Sinds kort geven wij ook workshops Bead Embroidery voor beginners! Bead embroidery is een geweldige techniek om de mooiste sieraden mee te maken. Met een paar basistechnieken kan je al de meest schitterende ontwerpen maken, van bescheiden tot heel uitbundig.

Gecombineerd met onze zelfgemaakte glascabs van Italiaans zilverglas heb je echt een uniek en kunstzinnig sieraad, waar je al je creativiteit in kwijt kan! Heb je er nog nooit van gehoord, google dan maar eens op Pinterest bijvoorbeeld naar ´bead embroidery jewelry´ of beadwork, je vind echt de prachtigste creaties. Maar ook een hoop 'over the top' sieraden wat ons persoonlijk niet zo trekt, daarom proberen wij juist te zoeken naar de perfecte balans om een sieraad te ontwerpen dat echt stijl en klasse uitstraalt.

In een workshop bead embroidery leer je de belangrijkste basistechnieken en wat je allemaal nodig hebt om zelf zoiets unieks te maken. De workshops worden gegeven in Knegsel, omgeving Eindhoven. Met uitzondering soms op locatie bij wat grotere groepen.

Het is niet mogelijk om het sieraad in een middagje workshop af te krijgen, maar dit kan dan zelf thuis afgemaakt worden met de geleerde technieken en een pakketje ´bead embroidery benodigdheden´.

Wil je graag meer informatie, bel of app ons dan even! 

 

  • Workshop ´Bead embroidery sieraad´
    Workshop ´Bead embroidery sieraad´

    In deze workshop ´bead embroidery´, leer je hoe je dit prachtige sieraad zelf kan maken met speciale embroidery rijgtechnieken met allemaal kleine kraaltjes, rocialles en glanzende zoetwaterparels in allerlei verschillende…

    € 85,00

Vragen?

Bel of app ons even:

  • 06-51463543

Aanbieding

Facebook

Pinterest

Instagram

 

 

  • IDEAL
© 2012 - 2017 Jeweleeches Vivian Hebing | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel