Algemene informatie en regels workshop of cursus

Hier even de algemene informatie en basisregels die gelden voor de workshops en cursussen van Jeweleeches om misverstanden te voorkomen:

Heel soms kan er nog wel eens een oude prijs, korting of tijdelijke actie staan bij een workshop die ik over het hoofd heb gezien, dan heb ik altijd het recht de workshop te annuleren en het geld terug te storten, want zulke foutjes gebeuren helaas als je zoveeeeel soorten workshops aanbied! 

De workshops en cursussen worden gegeven in Knegsel, op de Steenselseweg 11 en zijn op eigen risico.

De workshops en cursussen kunnen zowel in het Nederlands als in het Engels gegeven worden.

De foto's die je ziet op de site zijn voorbeelden van wat ik maak, niet van wat je kan verwachten zelf te kunnen maken na of in een workshop of cursus!

Heb niet te hoge verwachtingen van wat je kan leren in 1 dag! Je leert hier vooral de technieken, zodat je er thuis de mooiste dingen mee kan maken!

Het aantal uren dat je kiest, geldt voor de te volgen uren op 1 dag. Dus als je kiest voor een cursus van 6 uur, zijn dat geen 6 losse uren of bijvoorbeeld 2 x 3 uur!

Alleen bij de workshops van 6 of 7 uur lang zit de lunch inbegrepen.

Zodra de order is geplaatst, is annuleren niet meer mogelijk, dus denk er goed over na voor je de order plaatst! Verzetten is natuurlijk wel mogelijk, minimaal 24 uur van tevoren, telefonisch op 0651463543, en een nieuwe datum binnen 3 maanden tijd. Bij niet opdagen zonder reden, vervalt je cursus en ben je je cursusgeld kwijt. Ik ben heeel inlevend, dus ik snap het als je soms moet afzeggen, maar niks laten weten, is voor mij einde verhaal. En kom op tijd, anders gaat het van je lestijd af.

Alle workshops en cursussen worden vooraf betaald via de webshop, met een IDEAL link die bij de te bestellen workshop of cursus staat, superhandig en je kan er dan ook een factuur van krijgen als je wil! Dus niet overmaken op rekening want dan moet ik zelf facturen gaan schrijven en dat kost me dan extra onnodige tijd.

Na het betalen en plaatsen van de order voor de cursus kan je me bellen of appen om een datum en tijd af te spreken! Kan zowel doordeweeks als in het weekend! Ik doe het inplannen altijd pas nadat de order is betaald om te voorkomen dat ik datums inplan die daarna niet doorgaan. Als je doordeweeks kan, probeer dan doordeweeks zodat de mensen die alleen in het weekend kunnen, niet te lang hoeven wachten op hun workshop!

Er zijn hier huisdieren aanwezig, dus bij een allergie voor dieren etc, is een workshop helaas geen optie! En met smetvrees kan je ook beter thuisblijven haha, heb geen talent (en tijd ) voor uitgebreid poetsen en schoonmaken hihi! Kijk liever naar een mooi gepolijst sieraad!

Alleen in de basisworkshop is het materiaal inbegrepen, bij vervolgcursussen met grotere projecten moet je zelf het materiaal etc meenemen!

Aangezien veel cursisten vaak te laat komen helaas, gaat voortaan de tijd die je te laat komt, af van je lesuren. Dus kom op tijd en hou er rekening mee dat je onderweg vertraging kan hebben! 

Hieronder de lestijden: 

Lestijden cursus 2 uur les: 10.00u tot 12.00, of 13.00u tot 15.00, of 18.00u tot 20.00u

Lestijden cursus 3 uur les: 10.00u tot 13.00 of 13.00 tot 16.00 of 17.00u tot 20.00u

Lestijden cursus 4 uur les: 9.00u tot 13.00u of van 13.00u tot 17.00u

Lestijden cursus 5 uur: 12.30u tot 17.30u

De cursussen van 6 of 7 uur zijn inclusief lekkere vegetarische lunch, want tijdens zo'n lange dag moet je natuurlijk wel goed eten! 

Lestijden cursus 6 uur:  begint om 11u en eindigt om 17.00u  (inclusief lekkere vegetarische lunch :) 

Lestijden cursus 7 uur: begint om 10u en eindigt om 17.00u ( inclusief lekkere vegetarische lunch :)

 

 

Vragen?

Je kan altijd even bellen of een appje sturen!

  • 06-51463543

Facebook

Pinterest

Instagram

 

 

  • IDEAL
© 2012 - 2024 Jeweleeches Vivian Hebing | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel