basiscursus epoxy resin

Jij wil dus graag een workshop epoxy resin volgen en je bent dus hier op mijn site terecht gekomen! Superleuk!

Zoals je op meer plekken op mijn website kan lezen, is dat mijn workshops eigenlijk best wel saai zijn, zo vast ook de workshop epoxy dus haha en dat lijkt natuurlijk niet echt reclame voor mezelf. Maar ik schrijf het doelbewust, want ik sta achter mijn manier van lesgeven! Ik ben echt van mening dat wat je doet, je dat heel goed moet doen en je beter het klein kan houden om het te leren, zodat je je 100% kan focussen op de techniek en de uitleg! 

Veel mensen willen in de basisworkshop epoxy meteen al een orgonite pyramide gieten, rozen ingieten, een klein tafeltje, een wandpaneel of vanalles en nog wat en dat snap ik helemaal. Maar zulke dingen van epoxy vergen vaak veel voorbereiding, hogere kosten en vaak dus ook meerdere gietingen, zoals je bij een pyramide of sphere vaak duidelijk kan zien aan de verschillende laagjes. Het is dus niet te moeilijk als beginner, alleen het moet wel in 1x te gieten zijn in de cursus en dat gaat dan niet lukken natuurlijk! De tijd tussen de laagjes is namelijk vaak een paar uur, afhankelijk van hoe warm je omgeving en de omstandigheden zijn. 

de basiscursus is voor iedereen hetzelfde

Voor de workshop heb ik dus expres gekozen voor simpel, duidelijk, klein en leerzaam. Met veel tijd voor uitleg en een goede voorbereiding! De basiscursus is dan ook voor iedereen gelijk, wat je er thuis of in de toekomst ook mee wil gaan maken. In de workshop van 3 uur gieten we 1x, dat kan de alcohol inkt techniek zijn in kleine hanger vormpjes, waarbij de alcoholinkt soort hele mooie kleine anemoontjes in kleur geeft of 1x met pigmenten. In de workshop van 4 uur gieten we beide technieken, dus zowel met alcoholinkt als met pigmenten!

Kies je nog voor het uur extra, dan gieten we ook 1x met siliconen om zelf een lossende mal te maken. Ook hier ga ik je weer teleurstellen misschien, maar ook deze mal wordt altijd hetzelfde. Je mag dus niet je eigen vorm meenemen en daar je mal van maken. Dat deed ik vroeger wel, want ik wou mijn cursisten zoveel mogelijk tegemoet komen en blij maken, maar je loopt altijd tegen onverwachte verrassingen aan en tijdens een workshop wil ik graag precies weten hoe het gaat lopen en hoeveel tijd het kost. En het kostte mij vooral heeeel veeeel extra tijd. Maar het gaat om het leren van de technieken en thuis kan je dan met de geleerde technieken de mooiste dingen gaan maken! In al mijn workshops, of dat nou epoxy is of een ander ambacht, het draait altijd om technieken leren en niet om het eindresultaat wat je mee naar huis neemt! Aan de telefoon kan ik je precies uitleggen wat je van de workshop kan verwachten en wat we dan gaan maken!

Ben je nog steeds niet afgeschrikt en heb je er nog steeds superveel zin in? Dan zit je bij mij zeker aan het goede adres! Je mag me alles vragen en ik zal mijn uiterste best doen je alles te vertellen wat ik geleerd heb in al die jaren dat ik werk met epoxy! Ik heb geen geheimen, het grootste geheim is toch tijd besteden aan iets, heeel erg veel tijd! En die stap slaan de meeste mensen natuurlijk graag over haha! Gelukkig bespaart een workshop volgen bij mij, je ook weldegelijk een hoop tijd, want al die fouten die ik gemaakt heb, die hoef jij niet meer te maken!

Knegsel, in de buurt van Eindhoven

De basiscursus epoxy resin wordt gegeven in Knegsel, een klein dorpje vlakbij Eindhoven, op de Steenselseweg 11. Op doordeweekse dagen of in het weekend en gewoon op afspraak, dus makkelijk in te plannen! Er zijn dus geen vaste cursusdata omdat het privé workshops en cursussen zijn en je dus geen rekening hoeft te houden met andere cursisten, het draait alleen om jou die dag!

Dus wil je graag een basiscursus komen volgen, dan bel of app even! 06-51463543. Vind het sowieso fijn om eerst even te bellen, want dan kunnen we kijken of mijn manier van lesgeven aansluit bij jouw wensen en verwachtingen. De cursussen zijn privé cursussen of max 2 personen , want dan heb je de meeste persoonlijke aandacht en dus de beste begeleiding en kan je in een zo kort mogelijke tijd een zo hoog mogelijk niveau bereiken! Want zoals je aan mijn foto's van mijn werk kan zien, streef ik altijd naar perfectie, het beste uit jezelf halen!

De cursussen worden altijd vooraf betaald via de Ideal link en vanaf het moment dat het betaald is, dan hou ik de datum voor je vast! Eenmaal betaald is annuleren niet meer mogelijk want ik vind niks zo vervelend als geld krijgen en het dan moeten terugbetalen omdat mensen het niet goed overdacht hebben, verzetten is natuurlijk wel mogelijk. Maar denk dus goed na, voor je de cursus besteld!

Lees ook even de pagina over de algemene voorwaarden en regels! En iedere workshop die ik geef is op eigen risico!

Vragen?

Je kan altijd even bellen of een appje sturen!

  • 06-51463543

Facebook

Pinterest

Instagram

 

 

  • IDEAL
© 2012 - 2024 Jeweleeches Vivian Hebing | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel