Algemene informatie en regels workshop of cursus

Hier even de algemene informatie en basisregels die gelden voor de workshops en cursussen van Jeweleeches om misverstanden te voorkomen:

Heel soms kan er nog wel eens een oude prijs, korting of tijdelijke actie staan bij een workshop die ik over het hoofd heb gezien, dan heb ik altijd het recht de workshop te annuleren en het geld terug te storten, want zulke foutjes gebeuren helaas als je zoveel soorten workshops aanbied! 

De workshops en cursussen worden gegeven in Knegsel, op de Steenselseweg 11 en zijn op eigen risico. De basiscursus van 6 uur tijd duurt van 10.00u tot 16.00u, inclusief lunch en introductie etc. Korte workshops worden in overleg ingepland. 

De workshops en cursussen kunnen zowel in het Nederlands als in het Engels gegeven worden.

De foto's die je ziet op de site zijn voorbeelden van wat ik maak, niet van wat je kan verwachten zelf te kunnen maken na of in een workshop of cursus!

Heb niet te hoge verwachtingen van wat je kan leren in 1 dag! Je leert hier vooral de technieken, zodat je er thuis de mooiste dingen mee kan maken!

Het aantal uren dat je kiest, geldt voor de te volgen uren op 1 dag. Dus als je kiest voor een cursus van 6 uur, zijn dat geen 6 losse uren of bijvoorbeeld 2 x 3 uur!

Bij de aanbevolen workshops van 5 of 6 uur lang zit als je wil een lekkere zelfgemaakte vegetarische lunch inbegrepen! Bij kortere workshops zit geen lunch.

Zodra de order is geplaatst, is annuleren niet meer mogelijk, dus denk er goed over na voor je de order plaatst! Verzetten is natuurlijk wel mogelijk, minimaal 24 uur van tevoren, telefonisch op 0651463543 en dus niet alleen via een appje, en een nieuwe datum binnen 3 maanden tijd, anders vervalt de workshop. Bij niet opdagen zonder reden, vervalt je cursus sowieso en ben je je cursusgeld kwijt. Ik ben heeel inlevend, dus ik snap het als je soms moet afzeggen, maar niks laten weten, is voor mij einde verhaal. En kom op tijd, anders gaat het van je lestijd af. Ik kan het niet genoeg benadrukken, want echt heel veel mensen komen nog steeds vaak een kwartier of half uur te laat en verwachten dan wel dat de workshop langer doorgaat. Dat deed ik vroeger wel, maar nu vind ik dat toch echt je eigen verantwoordelijkheid om op tijd te komen.

Alle workshops en cursussen worden vooraf betaald via de webshop, met een IDEAL link die bij de te bestellen workshop of cursus staat (of bancontact voor mensen uit het buitenland), superhandig en je kan er dan ook een factuur van krijgen als je wil! Dus niet zelf overmaken op rekening want dan moet ik zelf facturen gaan schrijven en dat kost me dan extra onnodige tijd en dat doe ik dan dus ook niet meer.

Voor het plaatsen van de order, bel me dan eerst even op 0651463543, om te kijken of mijn manier van lesgeven aansluit bij jouw wensen en verwachtingen en zo ja, om een datum te prikken! Kan zowel doordeweeks als in het weekend! Bellen het liefst in de avonduren ivm de workshops en cursussen overdag!

Ik doe het inplannen altijd pas nadat de order is betaald om te voorkomen dat ik datums inplan die daarna niet doorgaan. Als je doordeweeks kan, probeer dan doordeweeks zodat de mensen die alleen in het weekend kunnen, niet te lang hoeven wachten op hun workshop!

Er zijn hier huisdieren aanwezig, dus bij een allergie voor dieren etc, is een workshop helaas geen optie! En met smetvrees kan je ook beter thuisblijven haha, heb geen talent (en priori-tijd haha ) voor uitgebreid poetsen en schoonmaken hihi! Kijk liever naar een mooi gepolijst sieraad of een mooie leren tas haha!

Het materiaal is in de basiscursus inbegrepen, je hoeft dus alleen maar goeie zin mee te nemen!

En last but not least, trek niet je mooiste kleren aan, je weet het nooit met creatieve dingen maken! 

 

 

 

 

Vragen?

Je kan altijd even bellen of een appje sturen!

  • 06-51463543

Facebook

Pinterest

Instagram

 

 

  • IDEAL
© 2012 - 2024 Jeweleeches Vivian Hebing | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel