Aanbevolen: basis workshop leerbewerking TECHNIEK 5u

Artikel 1 van 1
€ 199,00 (inclusief btw)

Deze workshop is uitstekend geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Het is zelfs een voordeel als je nog geen ervaring met leerbewerken hebt, want daardoor heb je jezelf ook nog niks verkeerds aan geleerd. En iets aanleren is makkelijker dan iets afleren. Voor de meer gevorderde cursist kunnen we tijdens het maken van deze sleutelhanger dieper ingaan op waar de problemen liggen of waar nog verbeterd kan worden. Vaak zit het geheim in de allerkleinste details en de afwerking.

Een zeer leerzame workshop waar je je eigen talenten kan ontdekken op het gebied van leerbewerking. En wat is nou leuker dan naar huis gaan met een gave sleutelhanger met bloemetjes die je helemaal zelf gemaakt hebt! Waarom we deze workshop aanraden is omdat je in deze sleutelhanger de meest belangrijke technieken leert om de perfecte basis te hebben om thuis zelf verder te kunnen met leerbewerken. Wij zijn niet heel erg weg van bloemetjes, maar het is wel een zeer geschikt voorbeeld en zitten meerdere technieken in om zo het leerbewerken snel mee onder de knie te krijgen. 

Je eigen ontwerp maken is natuurlijk wel veel leuker, dat snappen we goed, maar stiekem gaat er dan veel meer tijd in zitten om het goed uit te werken en in deze workshop gaat het er vooral om dat je de technieken goed leert zodat je thuis met de geleerde vaardigheden je eigen ontwerpen kan maken!

We hebben ook een Nederlandse Facebook groep opgericht: Leerbewerking Nederland. Daar mag je ook altijd navragen over hoe onze cursisten de workshops hebben ervaren! Je kan ook altijd even appen of bellen voor meer informatie of om de datum te plannen van de workshop: 06-51463543! Verder zijn we ook te vinden op Pinterest, Instagram en Youtube etc.

De workshops worden altijd vooraf overgemaakt zodra de datum voor de workshop gepland is, zodat we zeker weten dat mensen niet reserveren en dan niet komen opdagen of op het allerlaatste moment afzeggen. Geld terug is niet mogelijk.

Deze workshop wordt gegeven in Knegsel, vlakbij Eindhoven, kost 160,- euro voor 1 persoon, 240,- voor 2 personen en kan zowel door de weeks als in het weekend met de voorkeur voor door de weeks omdat de weekenden snel vol zitten.

Je kan nog een extra 1-uurs workshop erbij nemen als je nog meer specifieke technieke wil leren, zoals het leren naaien met de hand of wat uitleg over wetformen etc. Dit kost 30,- euro extra per uur en is zeker aan te raden maar kan ook altijd als een tweede vervolgworkshop.

Je leert alleen de technieken die je nodig hebt om deze sleutelhanger te maken, voor overige technieken kan je een vervolgworkshop doen of dus een 1-uurs workshop erbij nemen. Meestal lukt het wel om deze sleutelhanger af te krijgen in 4 uur tijd zodanig dat je de sleutelhanger thuis kan af vlechten. Dat vlechten van de sierrand duurt vaakt wel een uur, dus dat lukt vaak niet in de tijd, maar dit kan prima zelf thuis afgemaakt worden. Je krijgt de vlechtnaald dan mee naar huis natuurlijk. 

Vragen?

Je kan altijd even bellen of een appje sturen!

  • 06-51463543

Facebook

Pinterest

Instagram

 

 

  • IDEAL
© 2012 - 2021 Jeweleeches Vivian Hebing | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel