Workshop leerbewerking TECHNIEK armband 4u

Artikel 1 van 1
€ 160,00 (inclusief btw)

Deze workshop is zowel geschikte voor de absolute beginner als de wat meer gevorderde leerbewerker. Het is zelfs een voordeel als je nog geen ervaring met leerbewerken hebt, want daardoor heb je jezelf ook nog niks verkeerds aan geleerd. En iets aanleren is vaak makkelijker dan iets afleren. Voor de meer gevorderde cursist kunnen we tijdens het maken van deze armband dieper ingaan op waar de problemen liggen of waar nog verbeterd kan worden. Vaak zit het geheim in de allerkleinste details en de afwerking.

Een leerzame workshop van 4 uur waar je je eigen talenten kan ontdekken op het gebied van leerbewerking. En wat is nou leuker dan naar huis gaan met een gave armband bijvoorbeeld met bloemetjes die je helemaal zelf gemaakt hebt! Waarom we deze workshop aanraden is omdat je met deze armband de meest belangrijke technieken leert en als je een foutje maakt, het niet zoveel opvalt als bij een Keltische knoop. Al is voor een man de Keltische knoop of een tribal achtige armband waarschijnlijk wat leuker.


Een Keltische knoop kan dus ook, maar is wel een hele uitdaging voor een beginner en meer geschikt voor als je wat meer ervaring hebt, maar je ziet wel meteen waar je het goed of fout hebt gedaan in het ontwerp en waar je nog op kan verbeteren.

Je eigen ontwerp maken is natuurlijk wel veel leuker, dat snappen we goed, maar stiekem gaat er dan veel meer tijd in zitten om het goed uit te werken en in deze workshop gaat het er vooral om dat je de technieken goed onder de knie krijgt zodat je thuis met de geleerde vaardigheden je eigen ontwerpen kan maken!

We hebben ook een Nederlandse Facebook groep opgericht: Leerbewerking Nederland. Daar mag je ook altijd navragen over hoe onze cursisten de workshops hebben ervaren! Je kan ook altijd even appen of bellen voor meer informatie of om de datum te plannen van de workshop: 06-51463543! Verder zijn we ook te vinden op Pinterest, Instagram en Youtube etc.

De workshops worden altijd vooraf overgemaakt zodra de datum voor de workshop gepland is, zodat we zeker weten dat mensen niet reserveren en dan niet komen opdagen of op het allerlaatste moment afzeggen. Geld terug is niet mogelijk.

De privé workshop wordt gegeven in Knegsel, vlakbij Eindhoven, kost 160,- euro voor 1 persoon en 240,- euro voor 2 personen. En kan zowel door de weeks als in het weekend, met de voorkeur voor door de weeks omdat de weekenden snel vol zijn.

Je kan een extra 1-uurs workshop erbij nemen als je nog een specifieke techniek wil leren, zoals het leren naaien met de hand of bijvoorbeeld de vlechttechniek double loop lacing of wat uitleg over wetformen etc. Dit kost 30,- euro extra en is zeker aan te raden.

Je leert alleen de technieken die je nodig hebt om deze armband te maken, voor overige technieken kan je een vervolgworkshop doen of dus een 1-uurs workshop erbij nemen. Meestal lukt het wel om deze armband af te krijgen in 4 uur tijd, mocht je toch meer tijd nodig hebben, dan kan je de armband thuis afmaken als je thuis de benodigdheden ervoor hebt of je kan hem hier afmaken tegen bijbetaling, maar normaal gesproken lukt het redelijk binnen de tijd.

Vragen?

Je kan altijd even bellen of een appje sturen!

  • 06-51463543

Facebook

Pinterest

Instagram

 

 

  • IDEAL
© 2012 - 2021 Jeweleeches Vivian Hebing | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel