basiscursus paracord

Tijdens het werken met paracord zal je merken dat je tegen heel veel verschillende soorten technieken aanloopt. Als je een hondenhalsband wil gaan maken, dan is naast het uitzoeken welk paracord je nodig hebt, de volgende vraag hoe je zo'n begin van een halsband moet opzetten. Waar haal je de patronen vandaan en hoe moet je ze lezen en de lengte tabellen toepassen etc.

rondvlechten

Als je hondenlijnen gaat knopen dan loop je weer tegen hele andere technieken aan, zoals het vlechten van het koord. Ga je rondvlechten met 4 of met 6 of met 8 of misschien zelfs wel met nog meer paracord draden. En ook in dat rondvlechten zijn er ontzettend veel technieken te leren, wat het ook weer extra interessant maakt. En het begin of het einde met een mooie knoop is ook wel zo wenselijk en hoe maak je die dan? En ga je alles met de hand vlechten of ga je gebruik maken van de kumihimo schijf? 

'tackling' met micro paracord of toch leer

Je kan natuurlijk ook al paracord gebruiken dat al gevlochten is, maar hoe werk je dat dan bijvoorbeeld af met microparacord 'tackling'? En hoe werk je de uiteindes netjes af? En ook leuk is de combinatie leer met paracord, maar hoe doe je dat dan?! Gelukkig ben ik toevallig ook nog eens erg goed bekend met leer haha, dus hier kan je alles leren zowat wat je hartje begeert! Vraag gewoon naar de mogelijkheden, het is teveel om hier allemaal uitgebreid op de site te zetten!  

 

Vragen?

Je kan altijd even bellen of een appje sturen!

  • 06-51463543

Facebook

Pinterest

Instagram

 

 

  • IDEAL
© 2012 - 2023 Jeweleeches Vivian Hebing | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel