vervolgcursus bead embroidery sieraad

Na het volgen van de basiscursus hier bij Jeweleeches kan je nog altijd een vervolgcursus doen als je behoefte hebt aan nog wat meer specifieke technieken te leren! De basis beheers je natuurlijk al, maar bij ieder sieraad kom je weer nieuwe uitdagingen tegen en dan kan soms een extra lesje je weer goed op weg helpen als je vast loopt op een bepaalde vaaardigheid. Ik zit dan naast je en samen moet het dan zeker lukken! Hoe fijn is dat, dat je weet dat je iemand hebt waar je voortaan naartoe kan als je vastloopt bij het leren van een nieuwe techniek!

oneindig veel mogelijk!

Eigenlijk kan je dan alles voorstellen wat je maar zou willen, van armbanden tot hele ingewikkelde kettingen, zolang ik er de skills voor heb! Ik beheers heel erg veel technieken, maar heus niet allemaal en kan ze ook niet allemaal op commando meteen uit mijn mouw schudden! Dat kan ook niet, want er zijn er zo oneindig veel! Soms moet ik bepaalde speciale technieken ook weer even googlen om m'n geheugen op te frissen hoor! En soms leer ik zelfs speciaal een techniek aan om een cursist vooruit te helpen, vaak een kleine moeite voor mij en vind het wss zelf ook vaak nog heel interessant!

Dus als je me belt, kunnen we bespreken welke technieken je nog zou willen leren en dan kan ik daar ook rekening mee houden en die techniek eventueel eerst nog even zelf oefenen, want je zal er zelf ook achter komen, dat je het al gauw vergeet die extra bijzondere technieken! Maar gelukkig het ook wel meteen oppikt als je het weer gezien hebt! De basis is makkelijk te onthouden, maar zoals in ieder ambacht dat ik doe, zijn sommige technieken te ingewikkeld om blijvend te onthouden. Om die reden maak ik ook vaak filmpjes, ook voor m'n cursisten, zodat je het altijd nog kan opzoeken na de cursus! 

Omdat er altijd nog zoveel te ontdekken blijft op creatief vlak blijf ik altijd bijleren! Niks zo leuk als nieuwe technieken onder de knie krijgen en die dan eindelijk perfect toe kunnen passen! En daar kan ik je dus bij helpen, dat heb je al gemerkt tijdens de basiscursus natuurlijk! Haast niks is onmogelijk hier, dus gewoon vragen! Er is zoveel meer mogelijk dan ik je hier op de site kan laten zien!

De kosten van een vervolgcursus zijn hetzelfde als de basiscursus, alleen bij de vervolgcursus is het wel de bedoeling dat je je eigen materialen meeneemt. Alsof je thuis aan de slag gaat, maar dan met mij naast je voor tips and tricks!

 

 

 

Vragen?

Je kan altijd even bellen of een appje sturen!

  • 06-51463543

Facebook

Pinterest

Instagram

 

 

  • IDEAL
© 2012 - 2023 Jeweleeches Vivian Hebing | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel