vervolgcursus leerbewerking

Vervolgcursussen leerbewerking

2e persoon 50% korting!!

Na het volgen van de basiscursus van 5 uur of meer, zou je zeker al een heel eind moeten komen om zelf de mooiste projecten te maken! Toch is het soms wel handig om nog even wat meer hulp te kunnen gebruiken en daar kan ik je bij helpen! In een vervolgcursus kies je je eigen project of eigen ontwerp en dan zit ik naast je om je te begeleiden! Je neemt je eigen leer, materialen en fournituren etc mee. Als je een ontwerp moet uitprinten, dan kan je dat het beste thuis al doen, want anders kost je dat alleen maar meer tijd tijdens de cursus.

De prijzen van de vervolgcursussen zijn verder hetzelfde als die van de basiscursus, maar dan met het voordeel dat je eindelijk eens iets heeeel gaafs kan maken, ipv een saaie sleutelhanger of een simpele armband! Iets dat je helemaal zelf wil en zelf bedacht hebt! 

Je kan stenen of cabochons leren inzetten, leren wetformen, eigen designs maken, hondenhalsbanden leren maken, knife sheaths, rijkelijk bewerkte tassen en noem maar op! Alles wat ik weet, kan ik je leren, ik heb geen geheimen! Het grootste geheim is namelijk de aandacht die je ergens aan besteed en wat ik vaak merk bij mensen is dat ze gewoon niet de tijd eraan willen besteden die nodig is om echt tot iets heeeeel unieks te komen! Ze zijn vaak van grote stappen snel thuis en ik werk aan de details tot aan het vervelende toe! Maar het kost gewoon tijd, heeel veel tijd om te oefenen en te experimenteren, om mislukkingen te maken en toch weer door te gaan en echt eindeloos te blijven proberen tot het lukt! 

In een vervolgcursus kan je alles leren waar je in de basiscursus niet aan toe kwam, ik kan je alles leren wat je aan technieken op mijn foto´s ziet! Ook is het goed als je de geleerde technieken nog een keer kan herhalen, met de wijsheid die je al hebt opgedaan in de basiscursus en waarschijnlijk heb je thuis al kunnen oefenen. Toch loop je vaak tegen kleine problemen aan als je thuis zelf aan de slag gaat, geloof me, ik weet er alles van! Ieder nieuw project heeft weer een nieuwe uitdaging!

 

 

 

 

 

 

 

Vragen?

Je kan altijd even bellen of een appje sturen!

  • 06-51463543

Facebook

Pinterest

Instagram

 

 

  • IDEAL
© 2012 - 2023 Jeweleeches Vivian Hebing | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel