• coaching sessie
    coaching sessie

    Vanaf de 2e coaching sessie 40,- euro per uur!

    € 40,00

COACHING (nieuw!!)

Welkom bij Jeweleeches coaching!

Hey! Leuk dat je op deze nieuwe pagina kijkt! Je kent me vast al van het geven van vele creatieve workshops en cursussen, maar ik ben sinds een tijdje ook begonnen met het geven van zoals ik het noem: 'geluks' coaching, want dat is al zoooo lang een passie van mij waarvan haast niemand wist! Het lijken twee hele verschillende soorten dingen om te doen, maar voor mij hangt het perfect met elkaar samen!

Geluk

Naast creatief talent komt ook geluk vaak niet zomaar aanwaaien, daar moet je soms ook bewust hard aan werken en aan blijven werken! Ik verdiep me naast al het creatieve wat ik doe, ook al meer dan 10 of 15 jaar in de 'kunst van het gelukkig zijn' zoals ik het noem! Er was een tijd dat ik doodongelukkig was, dat was nadat mijn toenmalige relatie van 7 jaar lang uitging, hij was niet alleen mijn vriend, maar ook mijn 'beste vriendin' en mijn hele leven ineen geworden! Niks kon me nog gelukkig maken, mijn allerliefste paard niet, mijn lieve diertjes, alle mooie dingen die ik maakte, het huisje in het bos waar ik toen woonde, mijn mooie chevrolet camaro voor de deur, de liefste moeder van de hele wereld hebben, niks maakte me gelukkig toen...Ik dacht: dit gaat niet goed, ik moet echt naar een psycholoog of iets, maar daar had ik toch geen vertrouwen in, niet in de standaard psycholoog in ieder geval!

The secret

En per toeval, en toeval bestaat wss niet, kwam ik het boek The secret tegen. Natuurlijk erg commercieel ingesteld, maar eeehhh...het begin was gemaakt en ik wist welke richting ik op wilde! Ik wilde maar 1 ding, gelukkige gedachtes, 'gewoon' gelukkig zijn! Het lijkt zo simpel, gewoon gelukkig zijn, maar dat valt soms niet mee! Het leven kan soms best wel heel zwaar zijn en wat er tegenwoordig allemaal van je verlangd wordt is niet mis. Eigenlijk moet je op alle vlakken in je leven perfect zijn lijkt wel, in ieder geval voor de buitenwereld! Nu moet ik zeggen dat ik mijn binnenwereld veel belangrijker vind dan de mening van mensen die me amper kennen, dus laat ze maar lekker oordelen voortaan, dat doen mensen toch wel! Het gaat om mij en ik wist dat er iets moest veranderen aan mijn gedachtes, want de kwaliteit van je gedachtes, bepaalt de kwaliteit van je leven! ( En zelfs op creatief vlak ook de kwaliteit van je werk, zo is de cirkel weer rond haha! ) En op dat moment in mijn leven waren mijn eigen gedachtes niet mijn beste vriend en dat wilde ik hoe dan ook veranderen! 

Naar de standaard psycholoog gaan was dus geen optie voor mijn gevoel dus ik heb oneindig veel spirituele boeken gekocht en gelezen en ook als ik iets creatiefs aan het doen was, en nu nog steeds, staat er vaak een spiritueel audioboek aan op de achtergrond! Bijna iedere guru of spiritueel coach vertelt dezelfde wijsheden, maar wat ik geleerd heb, is dat iedereen ze op een andere manier aan je verteld en dat het zoeken is naar degene die het op zo'n manier verteld dat het bij jou binnen komt! En ook de tijd zelf doet wonderen, want soms lees je hetzelfde boek 3x en steeds lijken er nieuwe dingen in te staan, dingen waar je eerst 'overheen' had gelezen of je toen nog niks zeiden! Dus ik blijf lezen en leren en luisteren! Iedere keer valt er een kwartje meer!

Spiritueel coach

Ook kwam ik toen in contact met een hele wijze en superlieve en enthousiaste vrouw, Tineke Bloemen, zij is spiritueel coach en dat was nou precies wat goed voelde voor mij! Ik denk nog vaak terug aan haar wijze woorden! En ook al kon ik ze destijds niet waarmaken, haar woorden heb ik onthouden en klinken nog altijd door in m'n hoofd! En zo werd ook dit pad eigenlijk per toeval in gang gezet! Iedere dag probeer ik de kwaliteit van mijn gedachtes te verbeteren, een proces waarmee je nooit uitgeleerd bent! Hoe je denkt over iets, bepaalt hoe je je voelt over iets en hoe jij je leven ervaart! Rijkdom is daarom ook een gevoel, geen prestatie! Beseffen dat gelukkige gedachtes, een goede gezondheid en heerlijk zijn samen met je mensen en dieren waar je van houdt, belangrijker is dan een dure auto voor de deur, dat is rijkdom! Overvloed is het hebben van allebei hihi, ook niet verkeerd! Okeejjj overvloed zit ook in alles, alles je het maar ziet! Kijk naar de natuur en je ziet dat alles overvloed en groei uitstraalt! 

Geluks coaching!

En blijkbaar was Jeweleeches dus ook nog niet uitgegroeid, want naast die vele creatieve workshops en cursussen, geef ik sinds kort dus ook coaching! Tijdens die creatieve cursussen was ik onbewust al vaak mensen aan het coachen, om meer vertrouwen te hebben in zichzelf, in je eigen talenten en om door te zetten ook al ben je je enige cheerleader van de dromen die je hebt! Natuurlijk vooral op het creatieve vlak, maar wijze lessen kan je gebruiken in alle vlakken van je leven! Ik ben geen psycholoog, ook geen behoefte aan, maar ik ben wel een ervaringsdeskundige op het gebied van alles wat niet werkt zowat. En daardoor weet ik maar al te goed, hoe ik andere mensen kan helpen, het meeste geluk uit hun leven te halen, en eigenlijk dus uit je gedachtes! Kies bewust je eigen gedachtes uit en je leven verandert door de manier waarop je er naar kijkt!

En fake it until you make it, werkt dus niet bij je eigen gedachtes. Je kan wel als een mantra 100x herhalen: ik ben gelukkig en vrolijk en rijk, maar als je diep van binnen je verdrietig voelt, arm of niet goed genoeg, dan helpt dat niet en dat weet je eigenlijk ook wel! En dat toegeven, voelt als falen toch? Waardoor je opgeeft. Maar samen kunnen we zoeken naar gedachtes die net een stapje beter zijn dan de gedachtes die je al hebt en zo groeien naar een gelukkig leven vol heerlijke gedachtes en vol mooie verrassingen en nee helaas, ook mij lukt dat echt niet iedere dag, maar ik doe wel bewust mijn best ervoor! En dat bewust worden van de gedachtes die je hebt, dat is de kunst! En ook leren welke gedachtes 'van jou zijn en bij jou horen en welke niet'.  

Een mooiere wereld

Ik wil je daarom ook niet wijzen op de 'fouten' in je karakter, die ken je zelf het beste als het goed is en kritiek krijgen we al genoeg in ons leven, maar ik wil de wind onder je vleugels zijn! Zodat jij ook weer de wind onder iemand anders vleugels kan zijn! En gelukkige mensen maken de wereld mooier en dat is nou net wat ik graag wil, onze wereld mooier maken op alle vlakken! 

Voel jij je aangesproken door mijn woorden, dan ben ik misschien niet toevallig op je pad gekomen! 

Het eerste uur coaching is gratis voor iedereen!

Je kan me altijd even bellen of appen als je meer vragen hebt op 06-51463543 of om meteen een afspraak te maken voor een coachings gesprek! Het eerste uur coaching is dus gratis, zodat je kan kijken of het goed voor je voelt! Dat vind ik heel belangrijk! Een spirituele coaching is echt heeel persoonlijk en alleen jij kan aanvoelen of ik jou kan raken met mijn woorden! Dan zal je ook merken dat je het meeste positieve effect ervan zal hebben, als je elkaar vertrouwd en 'dezelfde taal' spreekt! 

Het tweede vervolg gesprek/coaching kost 40,- euro per uur voor privé coaching en na dat eerste uur gratis, weet je ook zeker of je het dit waard vind! Ik vind geen compliment groter dan dat mensen naar me terugkomen! Ook voor de creatieve workshops, want dan weet je echt zeker dat ze blij met je zijn en dat je van waarde bent! 

Ben je benieuwd, dan zie ik je graag verschijnen, wel op afspraak natuurlijk, maar ik ben makkelijk in te plannen gelukkig! De coaching sessies wordt gegeven op de Steenselseweg 11 in Knegsel, vlakbij Eindhoven. 

 

 

 

Vragen?

Je kan altijd even bellen of een appje sturen!

  • 06-51463543

Facebook

Pinterest

Instagram

 

 

  • IDEAL
© 2012 - 2023 Jeweleeches Vivian Hebing | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel