Cursus micromacramé sieraad

Macramé en micromacrame zijn praktisch hetzelfde, maar toch vinden veel mensen met macramé ervaring, micromacramé toch best nog ingewikkeld! Terwijl de knopen eigenlijk bijna hetzelfde zijn, werkt het wel een heel stuk anders. Sommige spreekwoorden zijn denk echt ontstaan bij macrame hahaha! Zoals de draad kwijtraken, in de knoop raken, een steekje los hebben,  de eindjes aan elkaar knopen en de draad kwijtraken haha!

Maar als je eenmaal ziet hoe ik het aanpak en met wat simpele handigheidjes begint de hoeveelheid aan draadjes wat meer orde te krijgen en zie je ineens hoe het moet! En als je het eenmaal echt begint door te hebben, kan je er thuis de mooiste sieraden mee maken! Ik vind het ook heel leuk om mijn eigen glaskralen en cabochons te gebruiken als eyecatcher van mijn sieraden maar ook het gebruiken van mooie Miyuki of Toho seedbeads vind ik erg gaaf! 

Leren knopen is niet iets wat je meteen perfect onder de knie krijgt en het duurt ook best wel lang om een sieraadje of oorbel af te krijgen, dus probeer je verwachtingen laag te houden^^ in een cursus leer je vooral technieken zodat je er thuis mooie sieraden mee kan maken! 

Vragen?

Je kan altijd even bellen of een appje sturen!

  • 06-51463543

Facebook

Pinterest

Instagram

 

 

  • IDEAL
© 2012 - 2023 Jeweleeches Vivian Hebing | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel