workshops leerbewerking

Lijkt het je leuk om een keer een middagje iets van leer te maken, zoals een gevlochten leren armband of iets anders stoers? Maar heb je niet zoiets van, ik zou wel verder willen met leer, maar wel gewoon lekker een gezellig en creatief middagje? Dan is een workshop ideaal voor jou! Leuk als uitje om te doen samen met je vrienden of vriendinnen of familie! In een cursus leer je vele technieken zoals snijden en de achtergrond, in deze workshops gaat het vooral om een leuke middag hebben en met bijvoorbeeld een gave armband of een setje leren oorbellen naar huis gaan!

>>> NU OOK ONLINE WORKSHOPS EN CURSUSSEN!!! <<<

Een workshop is daarom ook vaak een stuk goedkoper dan de cursussen en zijn voor minimaal 2 tot 4 personen en geen privé workshops dus! Ligt natuurlijk ook een beetje aan de materiaalkosten, die zijn inbegrepen bij de workshops leerbewerking, een hondenhalsband maken kost natuurlijk een stuk meer dan een haarspeld of een armbandje qua leer en fournituren.

Kom je trouwens met drie personen, krijg je een uur gratis les erbij als korting, dus geen 4 uur maar 5 uurtjes dan! Kom je met vier personen, krijg je 2 uurtjes gratis erbij, dus in totaal 6 uur les! 

Knegsel, in de buurt van Eindhoven

>>> NU OOK ONLINE WORKSHOPS EN CURSUSSEN!!! <<<

De workshops leerbewerking worden gegeven in Knegsel, een klein dorpje vlakbij Eindhoven, op de Steenselseweg 11. Op doordeweekse dagen of op zaterdag en gewoon op afspraak en zowel ´s ochtends als ´s middags en de vroeg avond, dus ideaaal in te plannen en lekker flexibel. De zondag staat gereserveerd voor de jaarcursussen.

Dus willen jullie graag een workshop komen volgen, dan bel of app even! 06-51463543, ook voor als je nog extra vragen hebt natuurlijk. De workshops zijn van 2 tot maximaal 4 personen, want dan heb je de meeste persoonlijke aandacht en dus de beste begeleiding en dat vind ik wel belangrijk!

De workshops worden altijd vooraf betaald, maar je mag altijd eerst vrijblijvend even langskomen om alvast kennis te maken als je dat fijn vind voor dat je besteld! En ps: de workshops en cursussen zijn altijd op eigen risico! 

We zien je graag verschijnen!

 

© 2012 - 2020 Jeweleeches Vivian Hebing | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel