combi jaarcursussen leerbewerking!

Dit is wel zoooo leuk vind ik zelf, de combi jaarcursussen! Zover ik weet bied haast niemand dit op deze manier en zo uitgebreid aan! Maar bij ons kan je dus combineren en blijven leren. Blijven ontdekken!

materialen en technieken combineren

Ik vind het heeeerlijk om materialen en technieken te combineren met elkaar, dat maakt alles extra eigen, uniek en authentiek. En daarbij vind ik het geweldig om nieuwe technieken te leren, iedere keer snap je weer een stukje van het grotere, creatieve geheel en gaat er weer een nieuw lampje branden, die weer een beetje meer licht schijnt op het grotere geheel! En iedere techniek maakt je beter op letterlijk alle creatieve vlakken!

Ik werd beter in leerbewerken toen ik ging chipcarven, want toen MOEST ik wel mijn messen scherp houden, want hout kan je echt niet met een bot mesje bewerken, terwijl leer best goed te bewerken is met een bot mesje. En het werken met messen was ik al allang weer gewend vanuit het beeldhouwen in speksteen en sculpturen maken in hout.

Als goudsmid zijnde is copper wire wrapping gewoon een extra techniek, want de materialen zijn gewoon hetzelfde zowat maar die verscheidenheid aan wikkeltechnieken is toch best ongebruikelijk voor een goudsmid. En of je nou met fimo klei iets maakt of in keramiek, het maakt je op beide vlakken beter, handiger en inventiever!

op creatief avontuur

Ik gebruik daardoor ook vaak ongebruikelijke technieken of gereedschappen, zo gebruik ik goudsmeedgereedschappen om leer mee te bewerken of om zelf leerstempels te maken. En zo komt alles samen. Iedere techniek en ieder materiaal leert je iets nieuws en laat je een nieuwe creatieve wereld ontdekken, dat maakt reizen ook zo leuk! En ik vind haast niks heerlijker dan mezelf urenlang en dagenlang verliezen in het leren kennen van een nieuwe wereld! En dan erachter komen, dat er nog zoveeeel werelden meer te ontdekken te zijn! En dan wil ik weer op avontuur! Nog meer nieuwe technieken leren! En die weer met jullie delen! 

Hebben jullie al zin in die combi jaarcursus?

eerst de basiscursus

En waarom eerst hier een basiscursus volgen en niet meteen een jaarcursus? Dat is zodat je zeker weet waar je aan begint! Dat je het fijn en gezellig vind om les van mij te krijgen en je hier prettig voelt, want dat is ook belangrijk! Iedereen geeft les op z´n eigen manier, ik ben een beetje chaotisch, van de hak op de tak, best streng en niet snel tevreden, maar daardoor let ik wel ontzettend goed op de kleinste details die juist het verschil maken, waardoor je het beste uit jezelf kan halen. En als ik dan een compliment geef, weet je dat het ook echt gemeend is!

6 of 12 cursusdagen

Je kan kiezen uit 6 cursusdagen per jaar, dat is iedere twee maanden een cursusdag of 12 cursusdagen per jaar, dat is iedere maand een cursusdag. Een cursusdag duurt 4 uur, net als alle andere cursussen. Bij 6 cursusdagen per jaar kan je kiezen uit twee soorten materialen/ technieken, zoals leer en koperdraad. Bij 12 cursusdagen kan je kiezen uit vier soorten materialen of technieken, hoe gaaf is dat?? 

Kom je trouwens met twee personen, krijg je een uur gratis les erbij als korting, dus geen 4 uur maar 5 uur dan! 

De jaarcursussen zijn exclusief leer en overige materialen, alleen de basisworkshops zijn inclusief materiaal omdat hierin vrij kleine dingetjes worden gemaakt. In de jaarcursussen kunnen de projecten een stuk groter en dus prijziger worden en is ook voor iedere cursist anders. 

vaste zondagen 

De zondagen staan trouwens gereserveerd voor de jaarcursisten, dus je kan zelf een zondag kiezen waarop jij tijd hebt en kan zowel in de ochtend, middag als vroegavond. Lekker flexibel en makkelijk in te plannen! Wel op afspraak natuurlijk, want het kan zijn dat er al meerdere cursisten die dag komen. Met een maximum van 4 personen, want ik wil iedereen de beste persoonlijke begeleiding kunnen geven! Maar het kan dus zijn dat je met nog drie anderen bent die dag, daarom is de jaarcursus ook wat voordeliger geprijsd. En daarbij is het ook leuk, want van elkaars projecten kan je ook weer leren en mee kijken of op nieuwe ideeen gebracht worden. De een maakt hondenhalsbanden, de ander weer een handtas of een messenschede en de ander weer sieraden, bohostyle armbanden, een stoere bikerwallets of unieke paardenhalsters of keramiek of houtbewerking. Mocht je niet op zondag kunnen, is een doordeweekse dag natuurlijk ook mogelijk.

met lekkere lunch!

Mocht je rond lunchtijd komen, dan wordt er natuurlijk gezorgd voor een lekkere, vegetarische lunch, tenminste, ik vind ´m lekker hahaha! En heb soms bijna het vermoeden, dat cursisten vooral terugkomen voor de lunch (en mijn hondje Laila)! Kijk zo lokken wij onze cursisten, dat weet iedereen die de basiscursus rond lunchtijd al gevolgd heeft hahaha! Owja en met hele mooie foto´s van mijn werk!

Zin in die lekkere lunches en om de jaarcursus te gaan doen?!?

Bel of app me dan even: 06-51463543 en dan plannen we de eerste cursusdag alvast! 

Wie weet tot gauw! 

Owja de prijzen: 6 cursusdagen voor 499,- euro en 12 cursusdagen voor 750,- euro. (exclusief leer of overige materialen). En dan heb je een jaar lang les van mij, echt een cadeau aan jezelf en supergezellig ook nog! En kijk ook eens bij de combi jaarcursussen, voor als je verschillende technieken en materialen wil combineren, dat kan dus ook! Hoe gaaf is de combinatie leer en koperdraad of zilverdraad. Of leer en fimo klei. Of leer en hout. Echt, er kan hier nog meer dan je denkt! En ik ben zo dankbaar voor mijn cursisten, want dankzij mijn cursisten en klanten kan Jeweleeches bestaan, dus daar doe ik mijn uiterste best voor om met je mee te denken voor wat jij wil, om jouw creatieve dromen uit te laten komen!

De workshops en cursussen worden altijd vooraf betaald, maar je mag altijd eerst vrijblijvend even langskomen om alvast kennis te maken als je dat fijn vind voor dat je besteld! En ps: de workshops en cursussen zijn altijd op eigen risico

 

 

  • combi jaarcursus: 6 cursusdagen
    combi jaarcursus: 6 cursusdagen
    € 499,00
  • combi jaarcursus: 12 cursusdagen
    combi jaarcursus: 12 cursusdagen
    € 750,00
© 2012 - 2020 Jeweleeches Vivian Hebing | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel