cursus mandala maken

mandala´s maken...mindfullness...

Je eigen bedrijf, je drukke baan of je gezin, vanalles aan je hoofd, altijd met honderd dingen tegelijk bezig...eigenlijk willen we vaak gewoon even niks aan ons hoofd, maar helemaal niks doen wordt ook saai en geeft ook weinig voldoening. Daarom hebben wij allerlei workshops en cursussen mandala´s maken, in allerlei verschillende materialen en technieken, wat het best bij jou past!

Een heerlijke bezigheid...even nergens aan denken en je hoofd leegmaken terwijl je bezig bent aan een mooie mandala! Door je in te spannen maar aan niks anders te denken, is het juist een ideale manier om je te ontspannen.

Ontspanning door inspanning

Alleen maar bezig zijn met sierlijke lijnen...vormen...kleuren...helemaal opgaan in het maakproces. In deze workshops of cursussen leer je moeiteloos nieuwe technieken terwijl je een inspirerende mandala maakt in de meest mooie materialen en technieken! De een werkt graag met leer of hout, de ander juist weer graag met klei en weer een ander tekent of schildert graag. Het is maar net wat je fijn vind en ik...hou gewoon van alles!

Mindfullness

De workshops worden gegeven in het kleine dorpje Knegsel, gelegen in de Kempen in Brabant, een mooie bosrijke omgeving waar je ook heerlijk kan wandelen. Een rustig achtergrondmuziekje...wierookje en wat kaarsjes aan...lekker kopje verse kruidenthee erbij uit eigen tuin met honing en wat zelfgebakken lekkers...de hond of kat op schoot...de Happinez erbij om even wat inspiratie in op te doen tussendoor en niet te vergeten...je lievelingskleren aan, het liefste een warme, gebreide trui en dikke sokken in de winter hahaha...en dan lekker in alle rust...heerlijk creatief bezig zijn, iets moois maken terwijl je nergens anders aan hoeft te denken, bewust zijn van waar je mee bezig bent en helemaal in het nu zijn...dat is voor mij de ultieme ´mandala en mindfullness´ ervaring.

Wat is voor jou de ideale mindfullness ervaring?

Dus wil je graag een cursus doen of meer weten, bel of app ons dan even op 06-51463543 en wie weet tot ziens hier voor een prachtige, creatieve ervaring en een heerlijk middagje mindfullness. We hebben geen vaste cursus data, dus alles gewoon op afspraak! Wel zo handig en lekker flexibel in te plannen!

 

Vragen?

Je kan altijd even bellen of een appje sturen!

  • 06-51463543

Facebook

Pinterest

Instagram

 

 

  • IDEAL
© 2012 - 2023 Jeweleeches Vivian Hebing | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel