Navigatie

Meerdaagse cursussen leerbewerking

 

Voor de wat grotere projecten kan het nodig zijn om meerdere lesdagen een workshop/cursus te volgen zodat je onder begeleiding aan een wat moeilijker project kan beginnen want veel mensen willen het liefst meteen een groter project doen zoals een leren tas of een stoere, bewerkte ceintuur! Ook als absolute beginner is dat prima haalbaar en het perfecte begin omdat je dan helemaal onder begeleiding aan een project werkt!

Sommige van deze cursussen staan ook bij de tweedaagse workshops, maar in 4 lesdagen leer je natuurlijk veel meer dan in 2 lesdagen en daarbij heb je bij bijna het hele project non stop begeleiding. Wat echt een luxe is bij zo´n groot project! Waarbij je alleen anders vaak tegen veel kleine problemen loopt, van hoe los ik dit op, welke techniek kan ik het beste gebruiken of wat zijn nou de geheime kneepjes van het vak?

De meerdaagse lesdagen duren 4 x 5 uur, dus in totaal 20 les uren en zijn privé workshops of maximaal 2 personen want wij willen graag onze volledige aandacht besteden aan onze cursisten. Dit vinden wij een erg groot voordeel tegenover grotere groepslessen van soms wel 8 personen of meer! 

Thuis het project zelf verder afmaken

We gaan er vanuit dat je thuis zelf de benodigde gereedschappen en materialen hebt, om het project thuis af te maken. Mocht je dit niet hebben en ook niet willen aanschaffen, dan kan je informeren naar de mogelijkheden om het project iets simpeler te houden zodat je het wel binnen de tijd af kan krijgen en het een eenmalige kennismaking is het met het leerbewerken. Wel erg belangrijk om dit duidelijk telefonisch aan te geven bij het kiezen van een workshop, want ondanks dat 20 les uren veel lijkt, is het bijna altijd nodig om het thuis verder af te maken want grote projecten duren vaak veel langer dan 20 uur.

Belangrijk om te weten

Alvorens een workshop te bestellen, bel ons eerst even voor extra informatie over de desbetreffende workshop, 0651463543, zodat je goed weet wat je besteld en wat wel of niet in de workshop zit inbegrepen, om misverstanden achteraf te voorkomen.

De foto´s bij de workshops zijn zoals ik ze maak, niet zoals een beginner ze kan maken, dus zorg dat je verwachtingen niet net zo hoog zijn als op de foto! Maar het is echt fascinerend dat zelfs een absolute beginner een schitterend resultaat kan neerzetten onder de juiste professionele begeleiding!

Een vrij ontwerp betekent dat je zelf je eigen ontwerp mag uittekenen, meenemen en maken. Niet een ontwerp van Jeweleeches dus. Dat wij workshops geven, wil niet zeggen dat al onze ontwerpen zomaar vrij zijn om te gebruiken en na te maken! En daarbij kan je toch veel trotser zijn op een ontwerp dat je helemaal zelf gemaakt hebt!

Ook heel belangrijk om te beseffen is dat je het project deels thuis af zal moeten maken en hoe moeilijker of veeleisender het ontwerp, hoe meer je thuis verder eraan moet doen. Je hebt in totaal 20 les uren waarin ik je kan begeleiden met je project en dat doe ik met liefde en plezier! 

En natuurlijk is het inclusief leer! En je hoeft ook zelf geen gereedschap mee te nemen, dat is hier allemaal ruim aanwezig. Wij adviseren ook pas zelf gereedschap en materialen te kopen na het volgen van de eerste lesdag, want dan weet je precies wat je het beste kan aanschaffen. Zo voorkom je dat je onnodig geld besteed aan dingen die je eigenlijk niet nodig hebt!

Ben realistisch, leerbewerken kost heel veel tijd!

Zelf doe ik over een custom made hondenhalsband van gemiddelde grootte bijna 30/40 uur om een perfect resultaat te behalen en over een schoudertas nog veel langer. Het is dus niet realitisch om te verwachten dat je in 20 les uren tijd hetzelfde resultaat als op de foto´s kan behalen. Dus hoe meer je er thuis zelf aan verder werkt, hoe mooier het resultaat zal zijn. En heb natuurlijk niet te hoge verwachtingen, niet iedereen zal er evenveel talent voor hebben!

Vooraf betalen

De workshops worden altijd vooraf overgemaakt zodra de bestelling binnen is, wordt de datum voor de workshop ingepland, zodat we zeker weten dat mensen niet reserveren en dan niet komen opdagen of op het allerlaatste moment afzeggen. Geld terug is niet mogelijk, maar het staat je altijd vrij om eerst eens kennis te komen maken, wel op afspraak natuurlijk!

De  creatieve workshops en cursussen worden gegeven in het kleine dorpje Knegsel, vlakbij Eindhoven, gelegen in de Kempen in Brabant, een mooie bosrijke omgeving.

Makkelijk in te plannen!

Ook zijn wij erg flexibel met plannen, aangezien ik fulltime voor mezelf werk en ik aan de custom made opdrachten werk op de dagen dat ik geen workshops geef, daardoor kan ik makkelijk een dagje opschuiven en vrij maken voor een workshop!  Daardoor hebben we ook geen vaste cursusdagen of reserveringen nodig, ideaal!

Mocht je geinteresseerd zijn in een tweedaagse workshop leerbewerken, bel dan eerst even voor meer informatie en de voorwaarden! 0651463543

( hieronder staan de workshops, het laden kan soms even duren )

 • Meerdaagse cursus leerbewerking: stoere handtas (vrij ontwerp)
  Meerdaagse cursus leerbewerking: stoere handtas (vrij ontwerp)
  € 599,00
 • Meerdaagse cursus leerbewerking: artistieke schoudertas (vrij ontwerp)
  Meerdaagse cursus leerbewerking: artistieke schoudertas (vrij ontwerp)
  € 599,00
 • Meerdaagse cursus hondenhalsband (vrij ontwerp)
  Meerdaagse cursus hondenhalsband (vrij ontwerp)
  € 599,00
 • Meerdaagse cursus leerbewerking: Hondenhalsband met NAAM
  Meerdaagse cursus leerbewerking: Hondenhalsband met NAAM
  € 599,00
 • Meerdaagse cursus leerbewerking: bohemian style tasje maken
  Meerdaagse cursus leerbewerking: bohemian style tasje maken
  € 599,00
© 2012 - 2019 Jeweleeches Vivian Hebing | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel