Jaarcursus leerbewerking

Heb je de basiscursus leerbewerking bij ons gevolgd en ben je nu helemaaaaaal enthousiast?!!? Dan is deze jaarcursus misschien wel ideaal voor jou! Want tijdens deze jaarcursus krijg je iedere maand of iedere twee maanden een cursusdag waarin ik jou help bij je project en het leuke is, dat je zelf je project mag uitkiezen, of meerdere projecten.

>>> NU OOK ONLINE WORKSHOPS EN CURSUSSEN!!! <<<

Tijdens die cursusdagen denk ik met je mee, geef ik je de tips en de begeleiding die je nodig hebt, om zelf een heel mooi project van leer te maken wat je in je eentje nog lang niet zou lukken. En wat dat is, mag je zelf bepalen, zolang ik je ermee kan helpen! Ik kan natuurlijk niet alles, maar wel ontzettend veel zoals je kan zien op alle foto´s overal op internet! En wat je kan zien, kan ik jou leren!

eerst de basiscursus

En waarom eerst de basiscursus volgen en niet meteen een jaarcursus? Dat is zodat je zeker weet waar je aan begint! Dat je echt een passie voor leerbewerking hebt gekregen en dat je het fijn en gezellig vind om les van mij te krijgen en je hier prettig voelt, want dat is ook belangrijk! Iedereen geeft les op z´n eigen manier, ik ben een beetje chaotisch, van de hak op de tak, best streng en niet snel tevreden, maar daardoor let ik wel ontzettend goed op de kleinste details die juist het verschil maken, waardoor je het beste uit jezelf kan halen. En als ik dan een compliment geef, weet je dat het ook echt gemeend is!

6 of 12 cursusdagen

Je kan kiezen uit 6 cursusdagen per jaar, dat is iedere twee maanden een cursusdag of 12 cursusdagen per jaar, dat is iedere maand een cursusdag. Een cursusdag duurt 4 uur, net als alle andere cursussen. 

Kom je trouwens met twee personen, krijg je een uur gratis les erbij als korting, dus geen 4 uur maar 5 uur dan! Kom je met drie of vier personen, krijg je 2 uurtjes gratis erbij, dus in totaal 6 uur les! 

De jaarcursussen zijn exclusief leer en overige materialen, alleen de basisworkshops zijn inclusief leer omdat hierin vrij kleine dingetjes worden gemaakt. In de jaarcursussen kunnen de projecten een stuk groter en dus prijziger worden en is ook voor iedere cursist anders. 

vaste zondagen 

De zondagen staan trouwens gereserveerd voor de jaarcursisten, dus je kan zelf een zondag kiezen waarop jij tijd hebt en kan zowel in de ochtend, middag als vroegavond. Lekker flexibel en makkelijk in te plannen! Wel op afspraak natuurlijk, want het kan zijn dat er al meerdere cursisten die dag komen. Met een maximum van 4 personen, want ik wil iedereen de beste persoonlijke begeleiding kunnen geven! Maar het kan dus zijn dat je met nog drie anderen bent die dag, daarom is de jaarcursus ook wat voordeliger geprijsd. En daarbij is het ook leuk, want van elkaars projecten kan je ook weer leren en mee kijken of op nieuwe ideeen gebracht worden. De een maakt hondenhalsbanden, de ander weer een handtas of een messenschede en de ander weer leren sieraden, bohostyle armbanden, een stoere bikerwallets of unieke paardenhalsters. Mocht je niet op zondag kunnen, is een doordeweekse dag natuurlijk ook mogelijk.

met lekkere lunch!

Mocht je rond lunchtijd komen, dan wordt er natuurlijk gezorgd voor een lekkere, vegetarische lunch, tenminste, ik vind ´m lekker hahaha! En heb soms bijna het vermoeden, dat cursisten vooral terugkomen voor de lunch (en mijn hondje Laila)! Kijk zo lokken wij onze cursisten, dat weet iedereen die de basiscursus rond lunchtijd al gevolgd heeft hahaha! Owja en met hele mooie foto´s van mijn werk!

Zin in die lekkere lunches en om de jaarcursus te gaan doen?!?

Bel of app me dan even: 06-51463543 en dan plannen we de eerste cursusdag alvast! Ik zie jou of jullie graag weer verschijnen en zo niet, dan verzin ik wel een smoesje dat de jaarcursussen al vol zijn ofzo! Hahaha! 

Wie weet tot gauw! 

Owja de prijzen: 6 cursusdagen voor 499,- euro en 12 cursusdagen voor 750,- euro. (exclusief leer en overige materialen). En dan heb je een jaar lang les van mij, echt een cadeau aan jezelf en supergezellig ook nog! En kijk ook eens bij de combi jaarcursussen, voor als je verschillende technieken en materialen wil combineren, dat kan dus ook! Hoe gaaf is de combinatie leer en koperdraad of zilverdraad. Of leer en fimo klei. Of leer en hout. Echt, er kan hier nog meer dan je denkt! En ik ben zo dankbaar voor mijn cursisten, want dankzij mijn cursisten en klanten kan Jeweleeches bestaan, dus daar doe ik mijn uiterste best voor om met je mee te denken voor wat jij wil, om jouw creatieve dromen uit te laten komen!

De workshops en cursussen worden altijd vooraf betaald, maar je mag altijd eerst vrijblijvend even langskomen om alvast kennis te maken als je dat fijn vind voor dat je besteld! En ps: de workshops en cursussen zijn altijd op eigen risico

>>> NU OOK ONLINE WORKSHOPS EN CURSUSSEN!!! <<<

© 2012 - 2020 Jeweleeches Vivian Hebing | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel