Vervolgcursus: leerbewerking

Ben je na het hier volgen van de basiscursus leerbewerking helemaal enthousiast geworden, dan kan je ervoor kiezen om daarna een tweedaags project te volgen!  De vervolgcursus bestaat uit 2 cursusdagen van 4 uur. Echt ideaal als je nog wel wat hulp en tips kan gebruiken van iemand die al precies weet hoe je het aan moet pakken en welke fouten je kan voorkomen!

Kom je trouwens met twee personen, krijg je een uur gratis les erbij als korting, dus geen 4 uur maar 5 uur dan! 

tweedaagse cursus

Bij een tweedaags project help ik je mee bij het maken van een groter project, zoals bijvoorbeeld een hondenhalsband of een broekriem of leren wetformen of een steen inzetten of speciale vlechttechnieken. Een project waar je weer heel veel nieuwe dingen van leert en vooral ook de basistechnieken nog een keer goed herhaalt, want vaak ben je na de basiscursus stiekem alweer de helft vergeten of loop je toch nog tegen bepaalde vragen aan en dan ben ik er voor je om je te helpen en te begeleiden. Dat geeft heel veel zelfvertrouwen en bereik je in korte tijd een erg hoog niveau! Veel sneller en beter dan dat je het zelf moet uit gaan zoeken. En vaak kan je veeeeeel meer dan je denkt, dus groei je veel sneller als je meer vertrouwen in jezelf hebt en dat kan ik je wel geven!

Het blijft altijd nog wonderlijk om te zien hoe iemand met nul ervaring, in een paar cursusdagen al zoiets moois kan bereiken. Iets waarvan je dacht dat je daar nog maanden en jaren voor moest oefenen!

eerst de basiscursus!

Het fijne is dat na het volgen van de basiscursus leerbewerking je ons ook al goed kent en dat je dan ook zeker weet of het je hier bevalt en de manier waarop ik lesgeef, want een goede klik vind ik erg belangrijk tijdens het leren van iets nieuws en het zijn intensieve dagen samen, zoveel nieuwe informatie en technieken om te leren!

Maar naast ontzettend LEERzaam is het vaak ook nog eens supergezellig, want haast niks is zo leuk als samen creatief bezig zijn!

Dus eerst de basisworkshop, dan ken je daarna de belangrijkste technieken om met mijn hulp aan een groter project te beginnen! Een project waarvan je denkt...dat kan ik toch helemaal nog niet zo als beginner! Maar met mijn begeleiding en tips kan je dat zeker weten! Naast mij lijkt alles een stuk makkelijker hoor ik altijd van mijn cursisten!

klaar voor een groter project?!?

Je kan me bellen of appen: 0651463543, net zoals bij de basisworkshop om een afspraak in te plannen en zodra de order geplaatst is, dan is het geregeld en zie ik je graag weer verschijnen om met mijn hulp weer iets heel moois te gaan maken! En mijn hondje Laila waarschijnlijk ook, die verovert bijna alle hartjes van de cursisten! Bijna altijd grote dierenliefhebbers die hier komen! En die zie ik ook het liefste terug! 

Tot ziens!

Owja de prijzen zijn allemaal hetzelfde om het makkelijk te houden voor mezelf en voor jullie: 175,- euro voor een tweedaagse vervolgcursus van 2 x 4 uur en is exclusief leer. En kom je trouwens met twee personen, krijg je een uur gratis les erbij als korting, dus geen 4 uur maar 5 uur dan! 

De workshops en cursussen worden altijd vooraf betaald, maar je mag altijd eerst vrijblijvend even langskomen om alvast kennis te maken als je dat fijn vind voor dat je besteld! En ps: de workshops en cursussen zijn altijd op eigen risico

 

© 2012 - 2021 Jeweleeches Vivian Hebing | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel