Laatste nieuws 2017

>>> Druk bezig met het maken van handgemaakte custom made leerstempels, zoals 'single dot seeders' en andere achtergrondstempels met allerlei gave structuren. Ze zijn echt uniek en geven een geweldig mooi resultaat! Deze zullen alleen te koop zijn voor cusisten van mijn 'techniek' workshops van 4u of langer! Verder niet te koop voor gewone klanten.

>>> Aangezien we ons willen blijven verdiepen in nieuwe technieken en steeds willen blijven groeien...ook even een uitstapje gemaakt naar het leren gaan bekleden van autostoelen en interieur! Waarschijnlijk gaan we dit niet doen op professioneel vlak, maar er is onverwacht al wel veel vraag naar gekomen. Dus wie weet. Het is in ieder geval zeker heel erg gaaf om te leren. Die cursus 'car seat upholstery' was zeker voor herhaling vatbaar!

>>> 5600 LIKES voor Jeweleeches Leather op Facebook!!! Daar zijn we natuurlijk heel blij mee en wat gaat het hard!

>>> Onze webshop is nu helemaal vernieuwd, dagen en nachten hard aan gewerkt! Alles in lichtere kleuren en hopelijk een stuk toegankelijker. Ook veel doorgelinkt naar social media, zodat je Jeweleeches Vivian Hebing overal makkelijk en snel kan vinden op het hele internet, zoals op Pinterest, Instagram, Youtube, Facebook, etc.

Vragen?

Bel of app ons even:

  • 06-51463543

Aanbieding

Facebook

Pinterest

Instagram

 

 

  • IDEAL
© 2012 - 2017 Jeweleeches Vivian Hebing | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel