Leer

Leerbewerken is echt nog een ambacht en ook geweldig om te doen, want de mogelijkheden met leer zijn eindeloos...van leren tassen, armbanden, riemen, halsbanden, hoeden, boekkaften, oorbellen, hangers, messenhoezen, haarspelden, brillenhoesjes, telefoonhoesjes, opbergdoosjes, etuis, sleutelhangers, maskers, hoofdstellen, halsters, zadels en ga zo maar door! Wij zijn nog altijd trots als wie iets dragen wat we zelf gemaakt hebben van leer en mensen zijn altijd ontzettend verbaasd dat je zoiets gewoon zelf kan maken!

En dat steeds meer mensen voor échte kwaliteit gaan qua leer merken we duidelijk in de stijgende lijn in de verkoop van onze leren creaties en de vraag naar workshops leerbewerking!

In eerste instantie vinden mensen ons werk vaak veel te duur, wat we ons zeker goed kunnen voorstellen als je nog niet bekend bent met leerbewerking. Maar als je dan goed rond gaat kijken om je heen en op internet, zul je gauw de verschillen in kwaliteit opmerken en gaan inzien waarom dit werk z'n prijs waard is! Of je het eraan uit wil of kan geven is een ander verhaal, maar het is het zeker waard! Helaas is de kwaliteit vaak het meest duidelijk te merken na een aantal jaar, handgenaaid is bijvoorbeeld veel steviger en kwalitatief beter dan machinaal genaaid, maar het verschil is zowat niet te zien, alleen te merken op den duur! En ook denkt men vaak dat juist machinaal genaaid beter is, wat totaal niet zo is, omdat de draad alleen opgehaald wordt en niet er volledig doorheen gaat zoals met handgenaaid.

Wil je op de hoogte blijven van de laatste dingen van leer, LIKE dan onze facebook like pagina! Daar staan altijd de nieuwste foto's op, veel meer dan hier op de webshop! En alweer bijna 6000 LIKES!

https://www.facebook.com/pages/Jeweleeches-Leather/590315601013484

Op mailtjes wordt niet gereageerd maar je kan wel telefonisch contact met ons opnemen of even appen op tel. 06-51463543.

Al onze producten zijn gemaakt van de beste kwaliteit natuurlijk gelooid leer. Het is een natuurproduct met verschillende belangrijke eigenschappen, maar het heeft ook een paar flinke nadelen. Het is makkelijk gezegd, zoals het suede onder het leer. Je moet er dus zorgvuldig mee omgaan. Chroomgelooid leer is wat je het meeste ziet en dat is veel beter bestand tegen weersinvloeden en beschadigingen etc.

Lees dus eerst goed de 'belangrijke informatie' door over leerproducten onderaan mijn site (op de hoofdpagina) voor je een artikel van leer koopt in mijn webshop, zodat je goed geïnformeerd bent voor je eventueel iets besteld!

Levertijd is altijd op aanvraag aangezien ik alles zelf maak en ik het de ene keer veel drukker heb dan de andere keer, dus ik kan geen vaste levertijden geven. Maar het duurt vaak wel lang, minstens enkele weken wachttijd, maar dan heb je wel iets heel moois van hele goede kwaliteit. Het ligt ook aan het product natuurlijk, een haarspeld kan ik vaak makkelijker even inplannen dan bijvoorbeeld een grote handtas.

Er is ontzettend veel mogelijk in leer en lang niet alles wat mogelijk is, staat hier in de webshop! Maar door de lange wachttijden zijn we de laatste maanden aan het minderen met custom made/ werk in opdracht, omdat er veel meer tijd in gaat zitten dan bij werk dat meteen verkocht kan worden! Wij doen nog wel custom made opdrachten, maar niet meer zo vaak en voor een custom made tarief.

 

© 2012 - 2020 Jeweleeches Vivian Hebing | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel