Navigatie

Workshops en cursussen leerbewerken

​​Deze maand een geweldige actie:

2e persoon gratis bij een workshop leerbewerking ´techniek´!

De cursussen en workshops leerbewerking die wij aanbieden zijn verdeeld in twee categorieën ´techniek´ en ´creatief´ en worden gegeven door Vivian Hebing in het kleine dorpje Knegsel, gelegen in de bosrijke omgeving van de Kempen in Brabant, vlakbij Eindhoven. De workshops kunnen zowel door de weeks als in het weekend gegeven worden, met de voorkeur voor door de weeks omdat de weekenden vaak snel vol zijn.

Omdat ik fulltime werk voor Jeweleeches, zijn we erg flexibel qua tijden en hoef je vaak niet lang te wachten, voor je aan een workshop of cursus kan deelnemen. Er zijn dus ook geen inschrijfdatums nodig!

Categorie 1) Techniek

Deze cursus is vooral gericht op technieken leren en zeer geschikt als je een hoog niveau wil bereiken in het bewerken van leer of echt goed van start wil met leerbewerken. Vaak zijn dit daarom privé workshops of maximaal twee tot vier personen en zijn daarom ook duurder omdat je de fijne kneepjes en geheimen van het vak leert. Hoe minder ervaring je hebt met leerbewerken, hoe minder je hoeft af te leren, dus geen ervaring is juist geen probleem maar ideaal!  Want iets afleren is moeilijker dan iets aanleren.

In een workshop 'Techniek' van 5 of 6 uur zoals de ´sleutelhanger met bloemetjes en vlechtrand´ kan je al de meeste basistechnieken leren om binnen korte tijd al zelf een hoog niveau te kunnen bereiken op het gebied van leerbewerken. Het volgen van meerdere cursussen is niet eens per se nodig, tenzij je je echt wil specialiseren in bepaalde gebieden of graag wat extra begeleiding fijn vind.

Leermodules

Wel is het zeker mogelijk om nog eens een korte leermodules erbij te volgen of maandelijks een begeleidingslesje te nemen om nog wat dingen waar je tegenaanloopt samen uit te werken. 

Je kan dus nog specifieke leermodules erbij volgen, zoals het leren naaien met de hand, vlechttechnieken met vlechtdraad zoals double loop lacing, wetforming, verven etc.

Categorie 2) Creatief

De tweede categorie is meer gericht op wat grotere projecten met minder aandacht voor techniek zoals tasjes, halsbanden of riemen of meer gericht op creativiteit en vermaak en een leuke en toch leerzame middag samen met je vrienden of vriendinnen, familie of collega's etc. De workshops 'Creatief' kan je al doen vanaf 2 uur per keer. En een extra voordeel is dat deze workshops ook een wat goedkoper zijn vaak dan de workshops ´techniek´.

Ook ideaal voor wat grotere groepen. En je kan toch trots naar huis gaan met iets moois van leer dat je zelf gemaakt hebt! 

Categorie 3) Groepen

Voor groepen groter dan 5 personen hebben we speciale prijzen per persoon. Ideaal voor een bedrijfsuitje, etc. Deze workshops kunnen eventueel in overleg ook op locatie gegeven worden. Er is zoveel meer mogelijk dan hier op de site staat, dus heb je zelf een creatief idee, wij zijn altijd bereid om zoveel mogelijk naar je wens tegemoet te komen! Je kan ons altijd even bellen of appen als je vragen hebt, we horen graag van je!

Ook op Facebook: Leerbewerking Nederland

Wij hebben ook een groep opgericht op Facebook: Leerbewerking Nederland! En hele gezellige en leerzame groep waar iedereen zijn of haar ervaringen met leer deelt en waar ook heel veel tips en tricks op staan en je ook altijd kan rondvragen als je iets wilt weten of ergens tegenaan loopt. Daar kan je ook altijd navragen over de ervaringen die de cursisten bij ons hebben gehad! Wij hebben de groep opgericht om juist onze cursisten en andere leerbewerkers met elkaar te kunnen verbinden, om dit veelzijdige beroep of hobby met elkaar te kunnen delen! Want samen kan en weet je zoveel meer!

Jeweleeches Leather op Facebook, Pinterest, Instagram, Youtube etc.

Je kan onze Jeweleeches Leather LIKE pagina natuurlijk ook vinden op Facebook, met meer dan 6000 LIKES een erg interessante pagina vol met inspirerende foto´s en tutorials. En voor wie Pinterest nog niet kent, geweldig om inspiratie op te doen! En op Youtube zijn verscheidene TUTORIAL video´s te vinden van ons, ideaal voor onze cursisten als je nog even wat technieken wil terugkijken.

Voor meer informatie over een workshop leerbewerking of om meteen een datum te prikken als je niet meer kan wachten, bel of app ons dan even: 06-51463543

We gaan er vanuit dat bij de workshops TECHNIEK je zelf gereedschap en materialen thuis hebt of gaat aanschaffen zodat als het werkstuk niet helemaal af is, je het thuis nog verder kan afmaken, want niet ieder project krijg je volledig af in de tijd. Niet iedereen leert en werkt even snel. 

Vragen?

Bel of app ons even:

  • 06-51463543

Aanbieding

Leren hondenhalsband: The Diesel! € 299,00 € 250,00

Facebook

Pinterest

Instagram

 

 

  • IDEAL
© 2012 - 2018 Jeweleeches Vivian Hebing | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel