Navigatie

Glascabochons

Jeweleeches Glascabochons!

Onze glascabochons zijn vaak het middelpunt van onze ontwerpen en een echte eyecatcher! Ze geven het werk extra waarde door hun schitterende uitstraling maar ook omdat ze zelfgemaakt zijn. Edelstenen vinden we ook geweldig, vooral labradoriet, maar een zelfgemaakte glaskraal is helemaal eigen en daardoor extra waardevol.

Het verschil tussen een glaskraal en een glascabochon is dat een glaskraal altijd een gaatje erin heeft zitten, zodat je 'm bijvoorbeeld aan een ketting kan hangen. Een glascabochon is als een druppel water en heeft geen gaatje maar een vrij vlakke achterkant, waardoor hij veel platter is en goed gebruikt kan worden in sieraden of leer.

Al jaren wordt ons gevraagd of we de glascabochons los willen verkopen omdat iedereen ze graag, net als mij, wil gebruiken in zijn of haar werk. Wij willen onze glascabochons echter liever alleen voor Jeweleeches houden, zodat het uniek voor onze onderneming blijft!

We verwerken de glascabochons vaak in onze zilveren sieraden zoals ringen, hangers, oorbellen, armbanden etc. Maar ook leer en glas is een prachtige combinatie! We gebruiken ze dan ook vaak in de handtassen, leren armbanden en kleine opbergdoosjes!

Glas heb je in alle kleuren en hoewel blauw en paars onze lievelingskleuren zijn, hebben we glascabochons in vele verschillende kleuren gemaakt! Ook in natuurlijke tinten zoals ivoorkleurig en bruin.

De glascabochons zijn helemaal met de hand door ons gemaakt. Ook zijn ze allemaal anders van vorm. Sommige zijn heel plat en sommige zijn juist weer heel bol...maar ieder ontwerp vraagt weer een andere soort glascabochon.

Wij maken dus geen glaskralen of glascabs voor klanten of op aanvraag, maar ze worden rijkelijk gebruikt in onze eigen sieraden of leer.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vragen?

Bel of app ons even:

  • 06-51463543

Aanbieding

Facebook

Pinterest

Instagram

 

 

  • IDEAL
© 2012 - 2018 Jeweleeches Vivian Hebing | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel