GLASKRALEN

Jeweleeches Glass Beads!

Glaskralen en glascabochons maken is één van onze grootste passies naast leerbewerken en goudsmeden! Het is zo wonderlijk om te werken met glas! Je moet het echt een keer gezien of gedaan hebben in je leven om te ervaren hoe prachtig dit materiaal echt is...al die magisch mooie kleuren die ontstaan tijdens het maken... en hoe dit gloeiend hete vloeibare glas ineens een schitterende glaskraal kan worden is zo'n bijzondere ervaring!

Deze unieke glaskralen zijn vaak het middelpunt van onze ontwerpen en een echte eyecatcher! Ze geven het werk niet alleen waarde door hun schoonheid maar ook omdat we regelmatig as of haar van overledenen erin verwerken, waardoor het nog een extra symbolische waarde krijgt.

Het verschil tussen een glaskraal en een glascabochon is dat een glaskraal altijd een gaatje erin heeft zitten, zodat je 'm bijvoorbeeld aan een ketting kan hangen. Een glascabochon is als een druppel water en heeft geen gaatje maar een vrij vlakke achterkant, waardoor hij veel platter is en goed gebruikt kan worden in sieraden of leer.

Voor onze glaskralen wordt bijna altijd Italiaans zilverglas van Double Helix gebruikt, wat altijd een prachtig resultaat geeft door de verscheidenheid aan kleuren en een supermooie schittering in de zon...dan zie je de glaskralen helemaal oplichten!

Vivian is opgeleid als goudsmid in Schoonhoven en deze technieken gebruikt ze dan ook graag om van deze glaskralen echte sieraden te maken...mooie zelfgemaakte zilveren kralenkapjes en een sierlijke lus maken het helemaal af! Of met bead embroidery tot een waar draagbaar kunstwerkje omgetoverd.

Heb je vragen, dan kan je me altijd even bellen: 06-51463543!

Mocht je een sieraad met glas willen kopen, dan kan je altijd even langskomen op afspraak om het in het echt te bekijken, dat is geen probleem!

De glaskralen en glascabs worden alleen verkocht in sieraden en niet los, omdat ze dan uniek blijven voor Jeweleeches. Sommige standaard glas cabs zijn wel te koop, maar alleen hier op afspraak, dus niet via de webshop.

En kijk bijvoorbeeld even op mijn facebookpagina voor meer mooie foto's:

https://www.facebook.com/JeweleechesGlassBeads

Of kijk ook eens op Pinterest of Youtube!

https://nl.pinterest.com/jeweleeches/

https://nl.pinterest.com/jeweleeches/jeweleeches-glass-beads/

 

Vragen?

Bel of app ons even:

  • 06-51463543

Aanbieding

Leren hondenhalsband: The Boedha € 299,00 € 275,00

Facebook

Pinterest

Instagram

 

 

  • IDEAL
© 2012 - 2017 Jeweleeches Vivian Hebing | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel