Navigatie

Glaskralen

Jeweleeches Glass Beads!

Glaskralen en glascabochons maken is één van onze grootste passies naast leerbewerken en goudsmeden! Het is zo wonderlijk om te werken met glas! Je moet het echt een keer gezien of gedaan hebben in je leven om te ervaren hoe prachtig dit materiaal echt is...al die magisch mooie kleuren die ontstaan tijdens het maken... en hoe dit gloeiend hete vloeibare glas ineens een schitterende glaskraal kan worden is zo'n bijzondere ervaring!

Deze unieke glaskralen zijn vaak het middelpunt van onze ontwerpen en een echte eyecatcher! 

Het verschil tussen een glaskraal en een glascabochon is dat een glaskraal altijd een gaatje erin heeft zitten, zodat je 'm bijvoorbeeld aan een ketting kan hangen. Een glascabochon is als een druppel water en heeft geen gaatje maar een vrij vlakke achterkant, waardoor hij veel platter is en goed gebruikt kan worden in sieraden of leer.

Voor onze glaskralen wordt bijna altijd Italiaans zilverglas van Double Helix gebruikt, wat altijd een prachtig resultaat geeft door de verscheidenheid aan kleuren en een supermooie schittering in de zon...dan zie je de glaskralen helemaal oplichten!

Opgeleid voor goudsmid in Schoonhoven en deze technieken gebruiken we dan ook graag om van deze glaskralen echte sieraden te maken...mooie zelfgemaakte zilveren kralenkapjes en een sierlijke lus maken het helemaal af! Of met bead embroidery technieken tot een waar draagbaar kunstwerkje omgetoverd.

De glaskralen en glascabs worden alleen verkocht in onze sieraden.

De prijzen voor een glaskraal-sieraad met mooie zilveren kapjes zijn op aanvraag en vanaf 75,- euro. 

En kijk bijvoorbeeld even op onze Facebookpagina of Pinterest voor meer mooie foto's.

 

Vragen?

Bel of app ons even:

  • 06-51463543

Aanbieding

Facebook

Pinterest

Instagram

 

 

  • IDEAL
© 2012 - 2018 Jeweleeches Vivian Hebing | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel