Messenschedes

Jeweleeches knife sheaths:

Mijn messenschedes, knife sheaths, maak ik van plantaardig gelooid leer waardoor je het kan bewerken, zoals je kan zien op de foto's! Hetzelfde leer als waar ze ook bewerkte (motor)zadels van maken, ook wel tuigleer genoemd.

Het geeft de messenschede meteen een hele gave en stoere uitstraling! Door het te bewerken gaat er wel heel veel tijd in zitten om het te maken, maar dan heb je ook wel echt iets unieks!

De meeste messenschedes maak ik op maat voor mijn klanten, dus custom made, maar ik heb ook een paar standaard modellen in de webshop staan, die dan wat goedkoper zijn omdat het een standaard model is.

Mocht je een custom made messenschede willen laten maken door mij, kan je het beste je mes hier langsbrengen of laten opsturen. ( Alles op eigen risico! )

Zonder mes vind ik het erg lastig om een messenschede precies op maat te maken. Gemiddeld is custom made zo'n ruim 50 euro duurder of meer dan een standaard model, ligt ook aan het ontwerp wat erop moet, omdat er heel veel meer werk in zit om het precies op maat te maken en een eventueel nieuw ontwerp uit te tekenen.

Er is veel meer mogelijk dan hierop de webshop staat!

Voor meer informatie of prijzen van custom made messenschedes, kan je het beste even bellen naar: 06-51463543.

Het is ook altijd mogelijk om vrijblijvend langs te komen op afspraak.

 • Knife sheath - messenschede 1 organisch patroon
  Knife sheath - messenschede 1 organisch patroon
  € 125,00
 • Knife sheath - messenschede 2 bloemetjes
  Knife sheath - messenschede 2 bloemetjes
  € 125,00
 • Knife sheath - messenschede 3 barststructuur
  Knife sheath - messenschede 3 barststructuur
  € 125,00
© 2012 - 2020 Jeweleeches Vivian Hebing | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel